Ζάκυνθος: Κλειστά και αύριο τα σχολεία

Ζάκυνθος: Κλειστά και αύριο τα σχολεία

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου λόγω της επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων, μετά την απόφαση του δημάρχου Ζακύνθου Παύλου Kολοκοτσά.

Εξ' άλλου να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να χρησιμοποιούν, όπου είναι απαραίτητο, αντιολισθητικές αλυσίδες, ζητά από τους κατοίκους της Ζακύνθου και ιδιαίτερα των ορεινών χωριών του νησιού το τμήμα πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου, με σχετική ανακοίνωσή του.

Αναλυτικότερα, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, τα προβλήματα είναι έντονα στην ορεινή ζώνη της Ζακύνθου και ιδιαίτερα στις περιοχές Αγαλά, Κοιλιωμένο, Αγ. Λέοντα, Γύρι, Λούχα, Εξωχώρα, Μαριές, Κορίθι και Βολίμες (Παλαιός δρόμος Βολιμών), όπου επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και έντονη χιονόπτωση και αναμένεται το βράδυ και τις πρώτες πρωινές να δημιουργηθεί παγετός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή