Μέσα στις επόμενες ημέρες το πόρισμα για τον δεύτερο νεκρό στη Μόρια

Μέσα στις επόμενες ημέρες το πόρισμα για τον δεύτερο νεκρό στη Μόρια

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγνωστες παρέμειναν μετά την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, οι αιτίες του σημερινού θανάτου του 45χρονου Σύρου μετανάστη του οποίου η σορός βρέθηκε το Σάββατο το πρωί έξω από τη σκηνή του στον καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών της Μόριας.

Αύριο ή το αργότερο τη Δευτέρα θα υπάρξει ιατροδικαστική τομή προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του άνδρα αν και δεν αποκλείεται και στην περίπτωση του να ζητηθεί ιστολογική και τοξικολογική παραπέρα διερεύνηση προκειμένου να διερευνηθεί η πιθανότητα ο θάνατος να επήλθε από αναθυμιάσεις ή εισπνοή άλλων αερίων.

Στο μεταξύ στον καταυλισμό επικράτησε μικρή αναταραχή με ομάδες κυρίως ανδρών μεταναστών από την Αφρική να καταλαμβάνουν επί ώρα τον κεντρικό περιφερειακό δρόμο της Μόριας, ζητώντας την απελευθέρωση τους από τη «φυλακή της Μόριας» όπως αποκαλούν τον καταυλισμό

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα, καθώς πριν λίγες μέρες στον ίδιο καταυλισμό είχε βρεθεί νεκρός στη σκηνή του και ένας 22χρονος Αιγύπτιος.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή