Εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εργασίας

Εισβολή μελών του «Ρουβίκωνα» στο υπουργείο Εργασίας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέλη του «Ρουβίκωνα» εισέβαλαν πριν από λίγο στο υπουργείο Εργασίας. Η αστυνομία ειδοποιήθηκε λίγα λεπτά πριν τις 14:00 πως ομάδα νεαρών εισέβαλε στο κτίριο του υπουργείου και βρίσκεται στο υπουργικό γραφείο. 

Έξω από το κτίριο βρίσκεται διμοιρία των ΜΑΤ, ενώ όπως έγινε γνωστό η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές 15 ατόμων, 13 ανδρών και δύο γυναικών.

Παράλληλα, η οργάνωση ανήρτησε ανακοίνωση σε σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, γράφοντας σχετικά με την σημερινή κινητοποίηση: «Το υπουργείο εργασίας είναι ο βασικός ιμάντας μεταφοράς αυτών των αποφάσεων στην κοινωνική βάση. Αυτός είναι και ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ. Μέσα σε αυτόν τον μηχανισμό ο Ρουβίκωνας απευθύνει κάλεσμα κινητοποίησης και οργάνωσης στην κοινωνική βάση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να παρακολουθούμε την επανάληψη της ίδιας ακριβώς σκηνής. Θεσμοί, κυβέρνηση, αντιπολίτευση, αξιολόγηση, νέα μέτρα. Δεν υπάρχει λόγος να παίρνουμε καν σοβαρά αυτό το θέατρο σκιών».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή