Νέα επίθεση με μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

Νέα επίθεση με μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα επίθεση με πέτρες και μολότοφ σημειώθηκε στις έντεκα το βράδυ της Δευτέρας εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Από την επίθεση δεν υπήρξαν υλικές ζημιές και τραυματισμοί, ενώ αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και τα ξημερώματα της Δευτέρας, με κουκουλοφόρους να πραγματοποιούν διαδοχικές επιθέσεις με πέτρες και μολότοφ στους άνδρες των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαρ. Τρικούπη.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής έγινε επίθεση και στο υπουργείο Πολιτισμού. Ομάδα νεαρών είχε ρίξει τέσσερις βόμβες μολότοφ στην είσοδο του υπουργείου Πολιτισμού, στην οδό Μπουμπουλίνας, στα Εξάρχεια. Από την επίθεση δεν υπήρξε τραυματισμός, προκλήθηκαν όμως ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Χθες, αντιεξουσιαστές πραγματοποίησαν «ντου» στο υπουργείο Εργασίας και στα γραφεία της εφημερίδας «Αυγή». Στην πρώτη περίπτωση, μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έκαναν λίγο μετά τη 1 μ.μ. κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας ενάντια στην περικοπή των συντάξεων, στις απολύσεις και με σύνθημα «Δεν θα ζήσουμε  σαν δούλοι, δεν θα γεράσουμε επαίτες». Προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ 15 άτομα (13 άνδρες και 2 γυναίκες) που λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, δίχως εις βάρος τους να σχηματιστεί δικογραφία.

Το απόγευμα, περίπου 30 αναρχικοί έκαναν κατάληψη στα γραφεία της «Αυγής» στην Αγίου Κωνσταντίνου σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Μοχάμεντ Α., απεργό πείνας από τις 13 Δεκεμβρίου. Οι καταληψίες αποχώρησαν στις 7 μ.μ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή