Έληξε ο αποκλεισμός του τελωνείου της Δοϊράνης από αγρότες

Έληξε ο αποκλεισμός του τελωνείου της Δοϊράνης από αγρότες

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τρεις ώρες, από τις 12 το μεσημέρι, κράτησαν κλειστό το δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο της Δοϊράνης, στα σύνορα της Ελλάδας με την ΠΓΔΜ, αγρότες και κτηνοτρόφοι, που βρίσκονται στον κόμβο στο Χέρσο, από τις 10 Φεβρουαρίου 2017, δίνοντας ωστόσο «ελευθέρας» σε οχήματα και ασθενοφόρα.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αγρότης Κιλκίς, Γιώργος Τερζής, επισήμανε ότι «η σημερινή συμβολική μας κίνηση πολύ πιθανόν να επαναληφθεί και αύριο κατά τις ώρες που αντιπροσωπεία μας θα συναντάτε με τον αντιπρόεδρο της ελληνικής κυβέρνησης» και πρόσθεσε ότι «σε κάθε περίπτωση όμως το τι μέλλει γενέσθαι θα οριστεί σε γενική συνέλευση που θα έχουμε το βράδυ».

Τονίζεται ότι ο κόμβος στο Χέρσο βρίσκεται στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Δοϊράνης-Προμαχώνα και το πλαισιώνουν αγρότες και κτηνοτρόφοι της συντονιστικής επιτροπής Κεντρικής Μακεδονίας. Στο σημείο, βρίσκονται αγρότες με περίπου 60 τρακτέρ και από περιοχές του Νομού Κιλκίς, ενώ εφόσον κρίνετε αναγκαίο, το σημείο ενισχύεται και με δυνάμεις από το τελωνείο των Ευζώνων.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή