Εξιχνιάστηκε η υπόθεση καύσης της ελληνικής σημαίας τον Νοέμβριο του 2016

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση καύσης της ελληνικής σημαίας τον Νοέμβριο του 2016

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός εκ των κυρίων δραστών της καύσης και του ευτελισμού της ελληνικής σημαίας στις 17 Νοεμβρίου του 2016 από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σχετικά με επεισόδια και φθορές που προκλήθηκαν στην περιοχή των Εξαρχείων την ίδια ημέρα.

Πρόκειται για έναν Ελληνα ηλικίας 21 ετών, ο οποίος προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας και ομολόγησε την πράξη του.

Επιπλέον κατά τη διάρκεια των παραπάνω ερευνών συνελήφθησαν χθες το πρωί, με τη διαδικασία του αυτοφώρου, 20χρονος Ελληνας και 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, για παράβαση της vομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής, στην οικία του 20χρονου ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-χρησιμοποιημένη χειροβομβίδα κρότου λάμψης,

-αυτοσχέδιο βεγγαλικό,

-μεταλλικό εξάρτημα εκτόξευσης φωτοβολίδων,

-κουκούλα τύπου full face και τέσσερα γάντια,

-μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και τρίφτης κάνναβης,

-συσκευή κινητής τηλεφωνίας  και δύο κάρτες SIM

Στην οικία του 21χρονου υπηκόου Αλβανίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μάσκα χιονοδρομίας, μαχαίρι, πέντε συσκευές κινητής τηλεφωνίας, κάρτα SIM  και κάρτα μνήμης.

Στο πλαίσιο της παραπάνω έρευνας εξακριβώθηκε η εμπλοκή 19 συνολικά ατόμων, στην κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή των Εξαρχείων και της Ν. Σμύρνης αλλά και στη διάπραξη άλλων αδικημάτων.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή