Ραντεβού βίας οπαδών το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος – 6 συλλήψεις, 9 προσαγωγές

Ραντεβού βίας οπαδών το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος – 6 συλλήψεις, 9 προσαγωγές

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού βίας είχαν στην Λεωφόρο Ποσειδώνος, οπαδοί με αφορμή αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οπαδοί εισέβαλαν μέσα στα γήπεδα του Δέλτα Φαλήρου, προκαλώντας φόβο σε οικογένειες με παιδιά που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο. Προσωρινά έκλεισε η λεωφόρος Ποσειδώνος στο ρεύμα προς τον Πειραιά ενώ με μεγάλη δυσκολία διεξαγόταν η κυκλοφορία στο ρεύμα προς τη Γλυφάδα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού επέβαιναν σε 70 μηχανάκια και κατευθύνθηκαν προς το Φάληρο μέσω της Αττικης Οδού –  Βάρης Κορωπιου – Ποσειδωνία. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού επέβαιναν σε 50 μηχανάκια με ορμητήριό τους τον περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ.

Στο υψος του Φλοίσβου οι δύο ομάδες χούλιγκανς συναντήθηκαν και ξέσπασαν συμπλοκες με μολότοφ, πέτρες και ξύλα. Ένα μηχανάκι καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ αλλα 15 βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα στο σημείο. Θεωρείται βέβαιο ότι οι ιδιοκτήτες τους θα ταυτοποιηθούν και θα κατηγορηθούν για συμμετοχή στα επεισόδια.

Από τις συμπλοκές έχουν προκληθεί ζημιές σε αυτοκίνητα, ενώ ένα δίκυκλο κάηκε. Η κινητοποίηση της αστυνομίας ήταν άμεση και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει 6 συλλήψεις και 9 προσαγωγές.

Η κυκλοφορία μετά από λίγη ώρα αποκαταστάθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι στο περιθώριο αγώνα γυναικείου βόλεϊ είχε το 2007 δολοφονηθεί από χούλιγκανς του Ολυμπιακού στη λεωφόρο λαυριου ο Οπαδός του ΠΑΟ Μιχάλης Φιλόπουλος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή