Nεκρός χειριστής γερανού σε εργοτάξιο του μετρό στη Θεσσαλονίκη – Η ανακοίνωση της Αττικό Μετρό

Nεκρός χειριστής γερανού σε εργοτάξιο του μετρό στη Θεσσαλονίκη – Η ανακοίνωση της Αττικό Μετρό

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χειριστής γερανού τραυματίστηκε θανάσιμα στη διάρκεια εργασιών στο εργοτάξιο του μετρό στην Καλαμαριά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας είναι περίπου 50 ετών. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο άτυχος χειριστής φαίνεται ότι επιχείρησε να «τραβήξει» με το γερανό όχημα εργασίας. Υπό συνθήκες που ερευνώνται ο γερανός ανατράπηκε με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει το κουβούκλιο (στη βάση του γερανού) στο εσωτερικό του οποίου βρισκόταν ο χειριστής, με συνέπεια το θανάσιμο τραυματισμό του.

Όπως αναφέρουν πηγές της Πυροσβεστικής, το αναποδογυρισμένο κουβούκλιο αιωρείται, καθώς φαίνεται ότι συγκρατήθηκε από δοκούς που απέτρεψαν την πτώση του μέσα στο όρυγμα, το βάθος του οποίου υπολογίζεται ότι ξεπερνάει τα 15 μέτρα.

Η ανακοίνωση της Αττικό Μετρό Α.Ε. για το ατύχημα

«Η Αττικό Μετρό Α.Ε. εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για την απροσδόκητη απώλεια του χειριστή αυτοκινούμενου γερανού, χθες το απόγευμα σε εργοτάξιο της επέκτασης της γραμμής προς Καλαμαριά, στη συμβολή των οδών Πόντου και Μεταμορφώσεως.

Η σκέψη όλων μας τις στιγμές αυτές βρίσκεται στους οικείους του εκλιπόντος, προς τους οποίους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Η Αττικό Μετρό Α.Ε., συμβάλλοντας στην έρευνα των αρμόδιων αρχών, αλλά και αυτοτελώς, θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να διακριβωθούν οι αιτίες του ατυχήματος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή