Εξιχνιάστηκε ο φόνος αρχιμανδρίτη στον Γέρακα

Εξιχνιάστηκε ο φόνος αρχιμανδρίτη στον Γέρακα

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο υπήκοοι Πακιστάν, 28 και 33 ετών, κατηγορούνται ως δράστες της δολοφονίας 46χρονου ιερέα, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στον Γέρακα, τη 13η Φεβρουαρίου. Και οι δύο φέρονται να έχουν διαφύγει στο Πακιστάν και εις βάρος τους έχει κινηθεί διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων σύλληψης. Οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας έφτασαν στα ίχνη των δύο αλλοδαπών μετά και τον εντοπισμό μηνυμάτων που αντάλλασσε ο 46χρονος ιερέας μέσω Facebook με έναν από τους δράστες.

Οι δύο Πακιστανοί ζούσαν και εργάζονταν στην Κρήτη και ταξίδεψαν στην Αθήνα την ημέρα της δολοφονίας. Ο θάνατος του 46χρονου ήταν ασφυκτικός, ενώ πριν από τη διαφυγή τους οι δράστες αφαίρεσαν από το σπίτι αντικείμενα αξίας, αρχιερατικά εγκόλπια κ.ά. Τις ημέρες που ακολούθησαν, οι δύο ύποπτοι επέστρεψαν στο Πακιστάν. Τον αρχιμανδρίτη Ιερόθεο είχε εντοπίσει νεκρό ένας άλλος αρχιμανδρίτης –φίλος του θύματος– και ειδοποίησε την αστυνομία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή