Η ομάδα takeoffgreece 40+ για τη στήριξη μελλοντικών επιχειρηματιών έκανε το ντεμπούτο της

Η ομάδα takeoffgreece 40+ για τη στήριξη μελλοντικών επιχειρηματιών έκανε το ντεμπούτο της

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο Νομισματικό Μουσείο παρουσιάστηκε σήμερα το πρόγραμμα της καινοτομικής ομάδας takeoffgreece 40+ για την ενεργοποίηση και στήριξη μέσα από στοχευμένες δράσεις των ανθρώπων, που βρίσκονται στην ηλικία των 40 ετών και άνω, έχουν εμπειρία και γνώση και σε συνθήκες κρίσης ή ανεργίας αναζητούν προσωπική και επαγγελματική διέξοδο στην επιχειρηματικότητα με τις ποικίλες εκφάνσεις της. Η εμπνεύστρια και συνιδρύτρια της ομάδας, Ιωάννα Σαπφώ Πεπελάση, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και η συνιδρύτρια, Ελίνα Παρασκευοπούλου, δικηγόρος με ειδίκευση στις νεοφυείς εταιρείες, αναφέρθηκαν στο εγχείρημά τους, αλλά και στη θερμή ανταπόκριση, που βρήκε από ανθρώπους στην Αθήνα και την περιφέρεια. Το λόγο πήραν και ορισμένοι από τους συμμετέχοντες στα εργαστήρια της ομάδας του takeoffgreece 40+, και αναφέρθηκαν στο πάθος, που χαρακτηρίζει τα μέλη της και στη σημαντική αρωγή και βοήθεια, που έλαβαν.

Περισσότερες πληροφορίες στο κάτωθι άρθρο:

http://www.kathimerini.gr/898471/article/epikairothta/ellada/h-takeoffgreece-40-pisteyei-stis-dynatothtes-epido3wn-epixeirhmatiwn-anw-twn-40-etwn

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή