Εληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο της Λάρνακας- «Αθώο» το περιεχόμενο του πακέτου

Εληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο της Λάρνακας- «Αθώο» το περιεχόμενο του πακέτου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λήξη του συναγερμού που σήμανε πριν λίγη ώρα στο αεροδρόμιο της Λάρνακας επήλθε μετά την εξέταση από τις αρχές του ύποπτου αντικείμενο που βρέθηκε στο χώρο ζύγισης αποσκευών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πακέτο περιείχε προσωπικά αντικείμενα κάποιου επιβάτη. 

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κυπριακής Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης μόλις λήφθηκε η πληροφορία για εντοπισμό του ύποπτου αντικειμένου στο αεροδρόμιο Λάρνακας, «οι πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας μετέβησαν επί τόπου και προχώρησαν σε έλεγχο του αντικειμένου που βασικά ήταν ένα κουτί παπουτσιών. Οι πυροτεχνουργοί άνοιξαν το κουτί ωστόσο δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε ύποπτο».

Ο κ. Αγγελίδης διευκρίνισε ότι μόλις οι αρχές ασφαλείας ενημερώθηκαν για τον εντοπισμό του ύποπτου αντικειμένου «τέθηκε αμέσως σε εφαρμογή συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Με την άμεση εφαρμογή του σχεδίου δράσης η Αστυνομία προχώρησε σε εκκένωση της αίθουσας αναχωρήσεων του αεροδρομίου Λάρνακας και παράλληλα ενημερώθηκαν όλα τα αρμόδια τμήματα και υπηρεσίες»

Νωρίτερα οι αστυνομικές αρχές της Κύπρου είχαν προχωρήσει σε προληπτική εκκένωση της αίθουσας αναχωρήσεων του αεροδρομίου της Λάρνακας, λίγο πριν τις 8 μ.μ, μετά τον εντοπισμό του ύποπτου πακέτου, σε κάδο απορριμάτων.

Ο χώρος αποκλείστηκε από την αστυνομία και περίπου 400 επιβάτες οδηγήθηκαν σε ασφαλές σημείο, μακριά από τον κάδο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή