Εφεση άσκησε ο δικηγόρος του Σώρρα

Εφεση άσκησε ο δικηγόρος του Σώρρα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έφεση κατά της ερήμην καταδικαστικής απόφασης σε βάρος του Αρτέμη Σώρρα κατέθεσε σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Βασίλης Νουλεζας, όπως δήλωσε ο ίδιος. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλεζας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Θα ασκηθεί άμεσα έφεση καθώς επίσης αίτηση αναστολής εκτέλεσης ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί ποινής (άρθρο 497 παράγραφος 7 ΚΠΔ) με αίτημα να ανασταλεί υπό όρους η επιβληθείσα ποινή μέχρι ότου επανακριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Προσδοκούμε δικαιότερη και πιο αντικειμενική αποκαλυπτική κρίση σε δεύτερο βαθμό».

Υπενθυμίζουμε πως ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε την περασμένη Παρασκευή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε οκταετή κάθειρξη χωρίς αναστολή στην έφεση και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων και η ίδια ποινή επιβλήθηκε στην σύζυγο του. 
 
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Αρτέμης Σώρρας είναι καλά στην υγεία του, παραμένει ήρεμος, ενώ δηλώνει κατηγορηματικά ότι είναι αθώος τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή