Εισβολή του Ρουβίκωνα σε εταιρεία είσπραξης κοινοχρήστων

Εισβολή του Ρουβίκωνα σε εταιρεία είσπραξης κοινοχρήστων

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ευθύνη για την επίθεση στα γραφεία της εταιρείας είσπραξης κοινοχρήστων ανέλαβε η ομάδα αντιεξουσιαστών «Ρουβίκωνας». Η ανάληψη έγινε με κείμενο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia.

Η επίθεση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης σε κτήριο της οδού Ψαρών, στην Ομόνοια. Περίπου 15 άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, προκάλεσαν φθορές και πέταξαν φέιγ βολάν.

«Το θέμα των πλειστηριασμών μοιάζει να είναι ένα θέμα ταμπού στη σφαίρα του δημόσιου λόγου. Στα λόγια κανείς δε θέλει να γίνονται πλειστηριασμοί, εκτός ίσως από την τρόικα. Οι εκάστοτε κυβερνώντες δίνουν, υποτίθεται, "διαπραγματευτικές μάχες" για να μην περάσουν οι πλειστηριασμοί. Οι τράπεζες από τη μεριά τους μας λένε ότι δε θέλουν πλειστηριασμούς επειδή υποτίθεται ότι καταγράφουν λογιστικές ζημίες. Από κοντά και τα κοράκια οι συμβολαιογράφοι που υποτίθεται ότι απέχουν συλλογικά, προσποιούμενοι ότι διαθέτουν μια κάποια κοινωνική ευαισθησία», αναφέρεται στο κείμενο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή