Νέα μαρτυρία στη δίκη για την δολοφονία της Φαίης Μπλάχα

Νέα μαρτυρία στη δίκη για την δολοφονία της Φαίης Μπλάχα

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανταγωνιστική σχέση ανάμεσα στις δύο αδελφές με αντικείμενο της σύγκρουσής τους την παράλληλη σχέση που διατηρούσαν με τον ίδιο άνδρα, που έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό σε ισόβια για τη δολοφονία της Φαίης Μπλάχα περιέγραψε στο δικαστήριο – η δίκη γίνεται σε δεύτερο βαθμό- η φίλη του θύματος Ιωάννα Μαρμαρά μιλώντας λεπτομερώς για την άτυχη Φαίη που έχασε τη ζωή της μετά από άγριο ξυλοδαρμό που δέχθηκε από τον σύντροφό της και κατηγορούμενο Βαγγέλη Στεφανάκη.

Η φίλη του θύματος, με δάκρυα στα μάτια, ξετύλιξε το κουβάρι της υπόθεσης ξεκινώντας από την εικόνα που αντίκρυσε όταν είδε την Φαίη,σε άσχημη κατάσταση, σε δημόσιο νοσοκομείο, λίγες μόνο ώρες μετά την επίθεση που δέχτηκε. Στη συνέχεια η μάρτυρας είπε πως συνάντησε τον κατηγορούμενο στο νοσοκομείο και τότε εκείνος της έδωσε  τη δική του εκδοχή για το μοιραίο βράδυ.

«Ήταν στεναχωρημένος, είχε πανικό. Μου είπε ότι βγήκε εκτός εαυτού και οτι έριξε στη Φαίη μόνο ένα χαστούκι και εκεινη έχασε την ισορροπία της και χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου. Εμείς εκεινη την ώρα δεν είχαμε εικόνα για τα εσωτερικά χτυπήματα…»  κατεθεσε η μάρτυρας συμπληρώνοντας πως ο κατηγορούμενος ειχε μελανιές στα χέρια του.

Νωρίτερα, ολοκλήρωσε την κατάθεση του ο πατέρας της Φαίης , Αντώνης Μπλάχας ο οποίος δέχτηκε  ερωτήσεις για τη σχέση του με την Μαριαλενα . Ο Αντώνης Μπλάχας υποστήριξε πως  δεν έχει καμία σχέση με την μεγάλη του κόρη η οποία είναι επίσης κατηγορούμενη στην υποθεση και πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε φυλάκιση 5 ετών με αναστολή για ψευδορκία και υπόθαλψη εγκληματία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή