Ελεύθερα τα μέλη του «Ρουβίκωνα» που προσπάθησαν να εισβάλλουν στο Μαξίμου

Ελεύθερα τα μέλη του «Ρουβίκωνα» που προσπάθησαν να εισβάλλουν στο Μαξίμου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι 14 προσαχθέντες, μέλη της ομάδας «Ρουβίκωνας», οι οποίοι είχαν οδηγηθεί στην Κρατική Ασφάλεια, αφού προσπάθησαν να εισβάλλουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, δεν στοιχειοθετούνται σε βάρος τους αδικήματα, γι' αυτό μετά την εξακρίβωση στοιχείων αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

Το πρωί του Σαββάτου, δεκατέσσερα μέλη του «Ρουβίκωνα» κατέβηκαν την Ηρώδου Αττικού και ξαφνικά έτρεξαν προς το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ τρία άτομα προσπάθησαν να εισβάλλουν στον προαύλιο χώρο, αλλά εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς. Άλλα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας πέταξαν στο σημείο φέιγ βολάν.

O «Ρουβίκωνας» ανέλαβε την ευθύνη με ανακοίνωσή του σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

«Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι εγινε παρέμβαση στο μέγαρο Μαξίμου με πανο και τρικάκια απο μέλη της συλλογικότητας. Αυτή τη στιγμή οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες που συμμετείχαν έχουν προσαχθεί στην κρατική ασφάλεια. Θα ακολουθήσει αναλυτικό κείμενο και οπτικοακουστικό υλικό απο τη δράση», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή