Ο διάλογος του Γεωργιάδη με αστυνομικό για το κυκλοφοριακό χάος στην Κηφισίας

Ο διάλογος του Γεωργιάδη με αστυνομικό για το κυκλοφοριακό χάος στην Κηφισίας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tον διάλογο του με έναν αστυνομικό περιέγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Όπως αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, το πρωί στην διαδρομή από το σπίτι του προς την Βουλή αντιμετώπισε ένα τεράστιο κυκλοφοριακό μποτιλιάρισμα που είχε ακινητοποιήσει όλα τα αυτοκίνητα. 

Τον λόγο τον εξηγεί στην ανάρτηση του:

«Ξεκινώ από Μαρούσι για να είμαι Βουλή στις 09:00. Η Κηφισίας αδιάβατη. Τελικά στο ύψος του Υγεία ανέβηκα στη μηχανή. Και με μηχανή ο δρόμος αδιάβατος. Με κόπο φθάνουμε στο ύψος του Γηροκομείου και τον δρόμο τον έχει κλείσει εντελώς η Τροχαία. Μηχανάκια εκατοντάδες σταματημένα, αυτοκίνητα χαμός, ο κόσμος έβριζε, ρωτάω τον Επικεφαλής: "τί συμβαίνει;". "Σε λίγο θα περάσει ο κύριος Τσίπρας μου λέει…."και πρέπει να έχετε κλείσει όλη την Κηφισίας; δεν σέβεστε τις δουλειές όλων αυτών;" "εκτελούμε εντολές" η απάντηση του….Πρώτη Φορά Αριστερά….» 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή