Μαζί «Αποστολή», «Μασούτης» και Μητροπόλεις στη στήριξη ευάλωτων οικογενειών στη Θράκη

Μαζί «Αποστολή», «Μασούτης» και Μητροπόλεις στη στήριξη ευάλωτων οικογενειών στη Θράκη

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τη διανομή δεμάτων σε 409 οικογένειες στην Αλεξανδρούπολη, το Διδυμότειχο και την Ορεστιάδα, ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «Αποστολή» της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, υλοποιεί τη συνεργασία με την εταιρεία «Μασούτης», σε συνεργασία με τις αντίστοιχες μητροπόλεις.

Μάλιστα, η στήριξη ευάλωτων οικογενειών στη Θράκη με τρόφιμα της εταιρείας «Μασούτης» τίθεται σε μηνιαίο πρόγραμμα.

Οι μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, Δαμασκηνός και Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος, με τον γενικό διευθυντή της «Αποστολής» Κωνσταντίνο Δήμτσα και συνεργάτες του, προσέφεραν στις οικογένειες τα δέματα αγάπης προ των εορτών του Πάσχα.

«Η “Αποστολή” για μία ακόμη φορά συνεχίζει την αποστολή της, ενισχύοντας τους ακρίτες που δίνουν τη δική τους μάχη σε δύσκολες συνθήκες, προκειμένου σε αυτό το σταυροδρόμι των πολιτισμών και των θρησκειών η αγάπη του Χριστού να φωτίζει Ανατολή και Δύση για να είναι μια διαρκής πυξίδα ειρήνης, αλληλεγγύης, αγάπης και φιλίας μεταξύ των λαών», τόνισε ευγνώμων προς τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, Δαμασκηνός.

«Πρόκειται για μια δραστηριότητα, η οποία στηρίζεται στην έμπνευση του μακαριότατου αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου», τόνισε από την πλευρά του ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την «Αποστολή» και τον κ. Δήμτσα «για τη διαρκή συνεργασία μας, με στόχο τη βοήθεια οικογενειών της μητροπόλεώς μας που έχουν ανάγκη».

Ο γενικός διευθυντής της «Αποστολής» Κωνσταντίνος Δήμτσας, έκανε λόγο για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη της εταιρείας «Μασούτης» που ξεκίνησε λίγο πριν από το Πάσχα «ένα σημαντικό αγώνα για την κάλυψη των ολοένα αυξανόμενων αναγκών εκατοντάδων ελληνικών νοικοκυριών».

Παράλληλα με την διανομή τροφίμων, η «Αποστολή» προσέφερε 1.137 μπουφάν, μέσω του προγράμματος WE CARE του Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, σε μαθητές δημοτικών σχολείων της παραμεθορίου.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή