Εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης

Εντοπίστηκε από την ΕΛ.ΑΣ. εργαστήριο καλλιέργειας κάνναβης

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας 26χρονος Έλληνας συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στον Νέο Κόσμο για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, μετά τον εντοπισμό από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νέου Κόσμου και της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ), ενός πλήρως εξοπλισμένου εργαστηρίου υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης. 

Ειδικότερα, ύστερα από διερεύνηση υπόθεσης καλλιέργειας κάνναβης και διακίνησης  παραγώγων της, στην περιοχή του Νέου Κόσμου, εντοπίσθηκαν οι καλλιεργητές καθώς και η οικία που είχε εγκατασταθεί το εργαστήριο.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο 26χρονος είχε μετατρέψει την οικία του, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης.

Από την έρευνα στην οικία, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 33 δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας, καθώς και πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου-φυτωρίου υδροπονικής καλλιέργειας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή