Το ωράριο λειτουργίας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων κατά τη θερινή περίοδο

Το ωράριο λειτουργίας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων κατά τη θερινή περίοδο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους που θα λειτουργούν με το διευρυμένο ωράριο λειτουργίας κατά τη θερινή περίοδο, ανακοίνωσε το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Συνολικά, για το 2017 θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο 85 αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, μετά από διαδικασία πρόσληψης έκτακτου προσωπικού και στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας να καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι χώροι.

Ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ακρόπολης, το Ολυμπιείο,το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο των Δελφών, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Ολυμπίας, ο Αρχαιολογικός Χώρος της Κνωσού, της Φαιστού και της Γόρτυνας, ο Αρχαιολογικός Χώρος και το Μουσείο της Πέλλας, το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών,το Φρούριο του Ρίου, η Σπιναλόγκα και πολλοί ακόμα αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία περιμένουν τους επισκέπτες από τις 8:00 μέχρι και τις 20:00 και από την ημερομηνία που αναφέρεται στον σχετικό κατάλογο.

Επισυνάπτεται ο κατάλογος με το ωράριο των αρχαιλογικών χώρων

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή