ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη 68χρονος εκπαιδευτικός για παιδική πορνογραφία

synelifthi-68chronos-ekpaideytikos-gia-paidiki-pornografia-2185196

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών συνέλαβαν το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης έναν 68χρονο Έλληνα, που κατηγορείται για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας κατ' εξακολούθηση.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο δράστης, την τελευταία τριετία, με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, παρέδιδε στην οικία του έναντι αμοιβής, ιδιαίτερα μαθήματα σε υποψήφιες μαθήτριες πανελλαδικών εξετάσεων.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, τους προσέφερε διάφορα ροφήματα στα οποία είχε διαλύσει διουρητικά δισκία ενώ παράλληλα στους χώρους όπου πραγματοποιούνταν τα μαθήματα καθώς και στην τουαλέτα, είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες, με σκοπό να βιντεοσκοπεί τις μαθήτριες.

Από την έρευνα στην οικία του καθώς και σε κάδο απορριμμάτων πλησίον αυτής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις κάμερες καταγραφής, εννέα σκληροί δίσκοι, επτά usb, οκτώ κάρτες ψηφιακής μνήμης, φαρμακευτικά δισκία και χάρτινα κυτία απόκρυψης των καμερών.

Ο 68χρονος κατηγορήθηκε για αθέμιτη παρακολούθηση με ειδικά τεχνικά μέσα και αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης άλλου κατά συρροή και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συρροή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.