Παυλόπουλος: Εθνική οδύνη και ειλικρινής ευγνωμοσύνη προς τους ηρωικούς Αξιωματικούς

Παυλόπουλος: Εθνική οδύνη και ειλικρινής ευγνωμοσύνη προς τους ηρωικούς Αξιωματικούς

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συλληπητήριο μήνυμα εξέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος για την απώλεια των τεσσάρων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που επέβαιναν στο ελικόπτερο που συντετρίβη, νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Στο μήνυμά του, ο κ. Παυλόπουλος αναφέρει: «η Πατρίδα και ο Λαός μας εκφράζουν, μαζί με την βαθιά οδύνη, ειλικρινή ευγνωμοσύνη προς τους ηρωικούς Αξιωματικούς που έπεσαν στον βωμό της θωράκισης της Εθνικής μας Άμυνας και της χαλύβδωσης του φρονήματος των Ενόπλων μας Δυνάμεων. 

Ας είναι η θυσία τους κορυφαία παρηγοριά για τις οικογένειές τους, προς τις οποίες εκφράζω θερμά συλλυπητήρια αλλά και αμέριστη συμπαράσταση». 

Συλλυπητήρια του Προέδρου της Βουλής

Και ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, εξέφρασε την οδύνη του για την απώλεια των τεσσάρων αξιωματικών.

«Εκ μέρους της Βουλής των Ελλήνων και προσωπικά, εκφράζω τη βαθιά οδύνη μου και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των αξιωματικών καθώς και στην Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του ΓΕΕΘΑ για την απώλεια των στελεχών της. Τέλος, εύχομαι ταχεία και πλήρη ανάρρωση στην Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα», τονίζει σε δήλωσή του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή