Τι υποστήριξε στην απολογία του ο πατέρας της εξάχρονης Στέλλας

Τι υποστήριξε στην απολογία του ο πατέρας της εξάχρονης Στέλλας

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην φυλακή οδηγείται ο 61χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, μετά την απολογία που έδωσε στην ανακρίτρια για τον θάνατο της εξάχρονης κόρης του την περασμένη εβδομάδα, στο σπίτι τους στην Αγία Βαρβάρα.

 

Ο συνταξιούχος, που είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού, φέρεται να επικαλέστηκε ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας, ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ενώ δεν παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο για πολύ ώρα.

Συγκεκριμένα, παρέδωσε στην δικαστική λειτουργό υπόμνημα με τις θέσεις του, στο οποίο μεταξύ άλλων φέρεται να αναφέρει πως μεγάλωσε κάτω από αντίξοες συνθήκες και υποστηρίζει πως τον αποπλάνησε συγχωριανός του.

«Στην πιο ευαίσθητη ηλικία μου περίπου 6 -7 ετών εξαπατήθηκα από συντοπίτη μου ενήλικα, ο οποίος με παρέσυρε σε απομονωμένο χώρο και διέπραξε εις βάρος μου ό,τι χειρότερο μπορούσε να μου συμβεί πάνω στη σωματική μου- ψυχική μου – πνευματική μου ακεραιότητα. Ουδέποτε αποκάλυψα το δυσβάσταχτο αυτό μυστικό μου μέχρι σήμερα σε οποιοδήποτε με ό,τι φοβερές συνέπειες αυτό συνεπάγεται», φέρεται να τονίζει και προσθέτει: «Ουδέποτε είχα, όχι ειδική ψυχολογική υποστήριξη για το θέμα αυτό, αλλά ούτε από οικογενειακό ή στενό μου φιλικό μου περιβάλλον έτυχα κάποιας ευεργετικής συμπαράστασης».

Οσον αφορά το πρόβλημα με την κατάθλιψη ο 61χρονος φέρεται υποστηρίζει ότι παρουσιάστηκε μετά τον χωρισμό του από τον πρώτο του γάμο.

«Τα προβλήματα από την κατάθλιψη γίνονταν πιο έντονα προϊόντος του χρόνου και ο λόγος αυτό με υποχρέωσε να επισκεφθώ πολλάκις και επανειλημμένα τα κεντρικά ιατρεία της υπηρεσίας μας από το 2012 έως σήμερα» φέρεται να αναφέρει στο υπόμνημά του, προσθέτοντας πως «θα καταθέσει τους σχετικούς φακέλους των επισκέψεών του, ενώ ήδη ένας από τους γιατρούς αναφέρει ότι τον έχει επισκεφθεί στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και προσθέτει περιστατικό όπου κατά την κράτηση επιχείρησε να αυτοκτονήσει, υποστηρίζοντας ότι έχει καταγραφεί περιστατικό αφαίρεσης μαύρης σακούλας από το προσωπικό καθαρισμού».

Σημειώνει ακόμη πως τα άτομα του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος δεν τον βοήθησαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή