ΕΛΙΑΜΕΠ: Συζήτηση για τις «Προκλήσεις και Προοπτικές για το μέλλον της Ευρώπης» στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

ΕΛΙΑΜΕΠ: Συζήτηση για τις «Προκλήσεις και Προοπτικές για το μέλλον της Ευρώπης» στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εκδήλωση με  θέμα τις «Προκλήσεις και Προοπτικές για το μέλλον της Ευρώπης» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 8 Μαΐου και ώρα 17:00-19:00, στο Μέγαρο της Παλαιάς Βουλής (Πλατεία Κολοκοτρώνη, Σταδίου 13).

Οι Μαργαρίτης Σχοινάς, Επικεφαλής Εκπρόσωπος Τύπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και ο Λουκάς Τσούκαλης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ θα  συζητήσουν με τον Αλέξη Παπαχελά, Διευθυντή της Εφημερίδας «Η Καθημερινή»,  με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Ευρώπη αλλά και τις προοπτικές της.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct του Ελληνικού Ιδρύματος Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στη συζήτηση, μέσω της ιστοσελίδας του Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ (www.europedirect.eliamep.gr), στην οποία παρέχονται περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες: κα Μαριάννα Βασιλοπούλου, τηλ. 210 7257 124, email: [email protected].

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή