ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα προθεσμία απολογίας έλαβε ο γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης

Νέα προθεσμία απολογίας έλαβε ο γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία 36χρονης

Νέα προθεσμία ζήτησε και πήρε από την Α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ο 38χρονος γιατρός που κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης Γεωργιανής, μητέρας τριών παιδιών. Ο αγγειοχειρουργός, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και της περιύβρισης νεκρού, μετά τη νέα προθεσμία που έλαβε αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη, 10 Μαϊου, στις 10:30.

Διά της συνηγόρου του, ο γιατρός ανέφερε ότι αναμένει το πόρισμα του ιατροδικαστή για τα ακριβή αίτια του θανάτου, ενώ συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με το έγκλημα. O ίδιος δεν αρνείται ότι είχε συνομιλία με τη δολοφονηθείσα γυναίκα μέσω facebook κι ότι την ημέρα της εξαφάνισής της επρόκειτο να τη συναντήσει στο «Ιπποκράτειο» για προγραμματισμένο ιατρικό ραντεβού, στο οποίο όμως -όπως διατείνεται- εκείνη δεν προσήλθε.

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη σε δύσβατη δασική έκταση στην ευρύτερη περιοχή Παλιουρίου και Αγίας Παρασκευής, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ενώ στο άψυχο σώμα φέρεται ότι ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.
 
(ΑΠΕ – ΜΠΕ)