Σύλληψη «μπράβου» που κρυβόταν σε πατάρι

Σύλληψη «μπράβου» που κρυβόταν σε πατάρι

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κρυμμένο στο πατάρι ενός διαμερίσματος στην οδό Πέτρου Ράλλη αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης βρήκαν χθες το μεσημέρι και συνέλαβαν γνωστό «μπράβο», ο οποίος έχει κατ' επανάληψη απασχολήσει την αστυνομία για εκβιάσεις, ξυλοδαρμούς και άλλα, παρόμοια αδικήματα.

Πρόκειται για τον 34χρονο Σ.Μ., ο οποίος το 2009 είχε κατηγορηθεί για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 63χρονου ιδιοκτήτη του «Mike’s Irish Bar» στους Αμπελοκήπους και πρώην συζύγου της τραγουδίστριας Αλέκας Κανελλίδου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι Πακιστανών που μένουν σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Πέτρου Ράλλη τηλεφώνησαν στο 100 για να καταγγείλουν ότι η σπιτονοικοκυρά που μένει στον 1ο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας επιχείρησε να τους εκφοβίσει (προφανώς επειδή καθυστερούσαν να πληρώσουν το ενοίκιο) στέλνοντας στο διαμέρισμά τους δύο «φουσκωτούς».

Σύμφωνα πάντοτε με τα καταγγελλόμενα οι δύο άνδρες παρίσταναν τους ενδιαφερόμενους ενοικιαστές και στο διάστημα που παρέμειναν στο ισόγειο διαμέρισμα επεδείκνυαν προκλητικά ένα όπλο που είχαν μαζί τους.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή, ενώ κατόπιν υπόδειξης των δύο αλλοδαπών έγινε έρευνα στο σπίτι της ιδιοκτήτριας. Μετά από έρευνα βρέθηκε κρυμμένος στο πατάρι του διαμερίσματος ο 34χρονος μπράβος, ενώ σε άλλο σημείο του διαμερίσματος βρέθηκε και το όπλο. Έξω από το σπίτι συνελήφθη συνεργός του. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή, εκβίαση, κοκ , ενώ για ηθική αυτουργία διώκεται και η γυναίκα που μίσθωνε το διαμέρισμά της στους δύο αλλοδαπούς.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, σε βάρος του 34χρονου διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις και είναι πιθανό στην περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης να εμπλακεί το τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Σεπτέμβριο του 2011είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του 34χρονου, στο αυτοκίνητό του κοντά στο Πεδίον του Άρεως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή