Επίσκεψη στην Πάτρα του πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Christophe Chantepy

Επίσκεψη στην Πάτρα του πρέσβη της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Christophe Chantepy

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στην Πάτρα θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα 15 και την Τρίτη 16 Μαίου, ο πρέσβης της Γαλλίας στην Ελλάδα, κ. Christophe Chantepy.

Ο πρέσβης θα έχει επαφές με τις τοπικές Αρχές, ειδικότερα με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Απόστολο Κατσιφάρα, καθώς και με τον Δήμαρχο Πατρέων, κ. Κωστα Πελετίδη. Επιπλέον,  θα επισκεφθεί διάφορες ιδιωτικές επιχειρήσεις στη βιομηχανική ζώνη των Πατρών, όπως τα εργοστάσια Λουξ, Φίσερ και Βιοντήζελ, καθώς και το Εμπορικό Επιμελητήριο Αχαίας, όπου θα τον υποδεχθεί ο πρόεδρός του, κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Επίσης, ο πρέσβης θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο παράρτημα του Γαλλικού Ινστιτούτου της πόλης και θα συνομιλήσει με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές, ενώ θα ξεναγηθεί και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, το δεύτερο μεγαλύτερο αρχαιολογικό μουσείο της χώρας μετά το μουσείο της Ακρόπολης.

Τέλος, στα μέρη που θα επισκεφθεί ο πρέσβης συμπεριλαμβάνονται το Πάρκο Επιστήμης και Τεχνολογίας  Πατρών, όπου θα ξεναγηθεί από τους καθηγητές κκ. Βασίλη Αναστασόπουλο, πρόεδρο και γενικό διευθυντή του Διοικητικού Συμβουλίου και Γεράσιμο Μεντζελόπουλο, διευθυντή του Πάρκου και η γέφυρα Ρίου Αντιρίου, που κατασκευάσθηκε από την γαλλική εταιρεία Vinci, και η οποία αποτελεί ήδη μείζον εργαλείο για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή