Σέρρες: Σε εξέλιξη επιχείρηση για εξάρθρωση κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών

Σέρρες: Σε εξέλιξη επιχείρηση για εξάρθρωση κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της ΕΛΑΣ για την εξάρθρωση πολυμελούς κυκλώματος που εισήγαγε ναρκωτικά από τη Βουλγαρία και τα διακινούσε σε διάφορες περιοχές της ελληνικής επικράτειας.

Ως μέλη του κυκλώματος έχουν συλληφθεί, μέχρι στιγμής, 15 άτομα, εκ των οποίων 14 Έλληνες και ένας Βούλγαρος, ενώ κατασχέθηκαν ναρκωτικές ουσίες και όπλα. Οι συλλήψεις έγιναν τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες, την Κατερίνη και τα Τρίκαλα.

Όπως ανακοινώθηκε, αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών κατέσχεσαν από διάφορα σημεία 3,5 κιλά ηρωίνη, μισό κιλό μεθαδόνη, μικροποσότητες κοκαϊνης και κάνναβης, ναρκωτικά χάπια, ένα καλάζνικοφ και ένα πιστόλι.

Για συμμετοχή στη δράση του κυκλώματος κατηγορούνται άλλα 24 άτομα (22 Έλληνες και δύο Βούλγαροι), ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει τα ονόματα 39 ατόμων που διώκονται για πλημμεληματικές πράξεις.

Η εγκληματική οργάνωση φέρεται να εισήγαγε ναρκωτικά από τη Βουλγαρία και τα διακινούσε στη συνέχεια στη Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Κρήτη.

Ανακοινώσεις για την υπόθεση θα γίνουν μετά το πέρας της αστυνομικής επιχείρησης.

(πηγή ΑΠΕ – ΜΠΕ) 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή