Θεσσαλονίκη: Επανέρχεται σταδιακά η υδροδότηση στο Ωραιόκαστρο

Θεσσαλονίκη: Επανέρχεται σταδιακά η υδροδότηση στο Ωραιόκαστρο

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νωρίς το μεσημέρι εκτιμάται ότι θα έχει επανέλθει πλήρως η υδροδότηση σε όλες τις περιοχές του Ωραιοκάστρου, δεδομένου ότι το αντλιοστάσιο της Νέας Ιωνίας, μετά τη μερική αποκατάστασή του, συνεχίζει να τροφοδοτεί κανονικά τη δεξαμενή της περιοχής, σύμφωνα με νέα ανακοίνωση της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ).

Υπενθυμίζεται ότι το αντλιοστάσιο νερού της εταιρείας στη Νέα Ιωνία είχε υποστεί βλάβη λόγω φωτιάς, που προκλήθηκε πιθανόν από βραχυκύκλωμα, με αποτέλεσμα περιοχές του Ωραιοκάστρου να μείνουν χωρίς νερό.

Με την αποκατάσταση της βλάβης νωρίς το πρωί της Δευτέρας άρχισαν να γεμίζουν οι δεξαμενές της ΕΥΑΘ, οπότε σταδιακά ξεκίνησε η σταδιακή υδροδότηση των περιοχών, που για μία ημέρα ολόκληρη έμειναν χωρίς νερό.

Οι υψηλότερες περιοχές του δήμου ήταν αυτές που αντιμετώπισαν πρόβλημα την Κυριακή, επειδή για την υδροδότησή τους απαιτείται πίεση στο σύστημα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, σε περίπτωση βλάβης η ΕΥΑΘ δεν μπορεί με εναλλακτικούς χειρισμούς να υδροδοτήσει το Ωραιόκαστρο, εξαιτίας των ιδιαιτεροτήτων που έχει το τοπικό δίκτυο που παρέλαβε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή