Το νέο κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εγκαινίασε ο Προκόπης Παυλόπουλος

Το νέο κτίριο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών εγκαινίασε ο Προκόπης Παυλόπουλος

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών καλείται να επιβεβαιώσει την ιστορία του σε μια από τις κρισιμότερες στιγμές για τη χώρα μας, κυρίως στον οικονομικό τομέα», επεσήμανε στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του πανεπιστημίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, χαρακτηρίζοντας παράλληλα το ΟΠΑ «υποδειγματικό δημόσιο πανεπιστήμιο».

Ο κ. Παυλόπουλος τόνισε ότι η μεγάλη επιτυχία του, που το έχει οδηγήσει στην καταξίωση εντός Ελλάδος, αλλά και στο εξωτερικό, είναι το γεγονός ότι «δημιουργεί ανθρώπους της οικονομίας που είναι έτοιμοι να συνεισφέρουν στην πράξη», κάνοντας στη συνέχεια αναφορά στη συνεισφορά του ΟΠΑ στη δημόσια ζωή του τόπου.

«Ένα ακόμα βήμα προόδου» στη μακρόχρονη πορεία του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, χαρακτήρισε ο πρύτανης του ΟΠΑ, Εμμ. Γιακουμάκης την εγκαινίαση του νέου κτιρίου.

«Την Ελλάδα της προσήλωσης στην ακαδημαϊκή αποστολή της, που αντιστέκεται στην οπισθοδρόμηση και διακρίνεται», χαιρέτησε ο δήμαρχος Αθηνών, Γ. Καμίνης.

Από τη μεριά της κυβέρνησης, ο Χρ. Βερναρδάκης, έκανε λόγο για «σπουδαία αναβάθμιση στην κτιριακή υποδομή» του ΟΠΑ.

(Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή