H Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ. καταδικάζει τα επεισόδια στο ΑΠΘ

H Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ. καταδικάζει τα επεισόδια στο ΑΠΘ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη δυσαρέσκειά  της για τα επεισόδια στο ΑΠΘ εξέφρασε η Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ.

Η παράταξη καταγγέλλει ότι «ενώ έγιναν επανειλημμένες κλήσεις στην αστυνομία, προκειμένου να επέμβει ώστε να αποφευχθούν τραυματισμοί, δεν ανταποκρίθηκε και για άλλη μια φορά φάνηκε η αδυναμία και η απροθυμία της να ελέγξει την κατάσταση.»

Η Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ., αναφέρεται ακόμα στα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας,  όπου προκλήθηκαν υλικές ζημιές, εκφράζοντας τη λύπη της.

«Ως Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ. λυπούμαστε και καταδικάζουμε τέτοια γεγονότα που πλέον έχουν γίνει μόνιμο φαινόμενο στις φοιτητικές εκλογές.

Αισθανόμαστε ταυτόχρονα εμφανώς δικαιωμένοι καθώς για άλλη μια χρονιά αντιλαμβανόμαστε ότι τέτοιου είδους φαινόμενα θα αποτελούσαν παρελθόν, εάν η Κυβέρνηση ήταν πρόθυμη να εφαρμόσει τον νόμο του Κράτους, ο οποίος έχει προκύψει από χρόνια αγώνων της Δ.Α.Π-Ν.Δ.Φ.Κ.

Ελπίζουμε σύντομα η χώρα να αποκτήσει μια κυβέρνηση η οποία θα πράττει το αυτονόητο, θα σέβεται και θα εφαρμόζει το νόμο.», σημειώνει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή