Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράσταση

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ενα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράσταση

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους εκδήλωσαν τη συμπαράστασή τους τις δύσκολες αυτές ώρες έστειλε μέσω Twitter ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσες και σε όσους μας συμπαρασταθήκατε στο μεγάλο μας πονο. Μας συγκινήσατε πολύ», είναι το μήνυμα που αναρτήθηκε.

Τον τελευταίο χαιρετισμό απηύθυνε η οικογένεια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον μεγάλο πολιτικό, το μεσημέρι της Πέμπτης στη Χαλέπα Χανίων.

Μεικτό άγημα των Ενόπλων Δυνάμεων απέδιδε τιμές υπό τους ήχους της μπάντας του Ναυτικού, ενώ το φέρετρο του Ελληνα πολιτικού, τυλιγμένο με τη γαλανόλευκη σημαία, κρατούσαν μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης. Κατά την ώρα της ταφής άνδρες της 1ης Μοίρας Αλεξιπτωτιστών έριξαν ριπές. Μετά την ολοκλήρωσή της, αξιωματικός του στρατού παρέδωδε την ελληνική σημαία στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ τα παράσημα στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Είχε προηγηθεί επιμνημόσυνη δέηση προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου στον ναό της Αγίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα Χανίων, όπου είχε εκτεθεί η σορός σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι και το μεσημέρι.

Επάνω στο φέρετρο οι Κρητικοί είχαν αφήσει ένα μπουκέτο από φασκόμηλο που ανέδιδε μια ευωδιά σε όλον τον χώρο.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή