Αντίδραση Παπαθεοδώρου για την εκδήλωση με πρωτοβουλία Θάνου

Αντίδραση Παπαθεοδώρου για την εκδήλωση με πρωτοβουλία Θάνου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έκπληξη του ως προς την εκδήλωση για τον Εορτασμό των 182 χρόνων από την ίδρυση του Αρείου Πάγου εξέφρασε σήμερα ο βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υπεύθυνος Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής και Προστασίας του Πολίτη του κόμματος, Θεόδωρος Π. Παπαθεοδώρου. Με σημερινή ανακοίνωση του, ο βουλευτής εξέφρασε πλειάδα ερωτημάτων σχετικά με την εκδήλωση, η οποία γίνεται με πρωτοβουλία της απερχόμενης Προέδρου του ανωτάτου δικαστηρίου, κα Βασιλικής Θάνου.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με έκπληξη πληροφορούμεθα την διοργάνωση εκδήλωσης για τον Εορτασμό των 182 χρόνων από την ίδρυση του Αρείου Πάγου, με πρωτοβουλία της Ηγεσίας του Ανωτατου Δικαστηρίου. Η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης που υποτίθεται ότι αφορά το θεσμό της Δικαιοσύνης και της λειτουργίας του, φαίνεται να γίνεται εν αγνοία και εν απουσία των δικαστικών λειτουργών και των ενώσεών τους. Η απορία μας και το βασικό ερώτημα που θέτουμε στον Υπουργό Δικαιοσύνης, είναι ότι πρέπει να αιτιολογηθούν, η σκοπιμότητα μιας τέτοιας επετειακής εκδήλωσης για τα 182(!) χρόνια από την ίδρυση του Αρείου Πάγου, καθώς και τα μέσα που διατέθηκαν γι’ αυτή την διοργάνωση. Να αναμένουμε την καθιέρωση ετήσιου εορτασμού ή απλά πρόκειται για μια μεμονωμένη πρωτοβουλία της Ηγεσίας του Αρείου Πάγου;»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή