Ελεύθερος αφέθηκε ο 23χρονος Ρομά που πυροβολούσε στο Μενίδι

Ελεύθερος αφέθηκε ο 23χρονος Ρομά που πυροβολούσε στο Μενίδι

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ελεύθερος αφέθηκε ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για άσκοπους πυροβολισμούς την ημέρα που έχασε τη ζωή του ο 11χρονος μαθητής στο Μενίδι. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημά του για αναστολή εκτέλεσης της ποινής των 40 μηνών φυλάκισης που του επιβλήθηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές. Νωρίτερα ο συνήγορός του Γιαννης Γλυκας, είχε αποσύρει το αίτημα εξαίρεσης κατά της προέδρου του δικαστηρίου.

Νωρίτερα, ο συνήγορος του έκανε λόγο για παραγγελία εξόντωσης, καθώς ο εντολέας του ομολόγησε την πράξη του, αλλά, όπως είπε,  υπάρχει τεταμένο κλίμα λόγω των πρόσφατων γεγονότων στην περιοχή και  εξέφρασε την συμπαράστασή του στην οικογένεια του 11χρονου που έχασε τη ζωή του από σφαίρα που ρίχτηκε στον αέρα.

Ο κατηγορούμενος κατά την απολογία του ομολόγησε ότι πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και όχι με πιστόλι, από το οποίο προήλθε η σφαίρα που σκότωσε το 11χρονο αγόρι. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή