Επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη

Επιδείνωση του καιρού από την Τετάρτη

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γενικά αίθριος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας προβλέπεται για σήμερα Τρίτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τοπικά στο Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ ενώ υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Το ίδιο καλός θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί έως 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη προβλέπεται μεταβολή του σκηνικού του καιρού με καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, χαλαζόπτωση και θυελλώδης ανέμους στη Μακεδονία, τη Θράκη και το Βορειανατολικό Αιγαίο αλλά με τη θερμοκρασία να παρουσιάζει άνοδο.

Συγκεκριμένα, στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αρχικά αίθριος αλλά το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές στα γύρω ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και εκδηλωθούν καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή