Διευκολύνσεις στους σεισμόπληκτους συνδρομητές τους θα προσφέρουν Wind, Cosmote και Vodafone

Διευκολύνσεις στους σεισμόπληκτους συνδρομητές τους θα προσφέρουν Wind, Cosmote και Vodafone

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διευκολύνσεις στους συνδρομητές τους στη Λέσβο, οι οποίοι επλήγησαν από τον σεισμό, για τις αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας τους, προσφέρουν οι εταιρείες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας Wind Ελλάς, COSMOTE και Vodafone.

Ειδικότερα, από σήμερα έως και τις 30 Ιουνίου, η COSMOTE προσφέρει δωρεάν 1.500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλους τους οικιακούς και εταιρικούς συνδρομητές συμβολαίου κινητής καθώς και 1.500 λεπτά προς όλα τα εθνικά δίκτυα, για όλους τους συνδρομητές καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής. Επίσης, η εταιρεία παύει τις διαδικασίες φραγής για όλες τις συνδέσεις σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, καθώς και τηλεόρασης στη Λέσβο, έως και τις 13/7/17.

Οι κάτοικοι του νησιού θα μπορούν ακόμη να χρησιμοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα καρτοτηλέφωνα, για δωρεάν κλήσεις, προς κινητά, αστικά, υπεραστικά, έως και τις 20/6.

Αντίστοιχη στήριξη στους συνδρομητές της στη Λέσβο που επλήγησαν από τον σεισμό προσφέρει και η WIND Ελλάς, παρέχοντάς τους δωρεάν υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, από τις 12 Ιουνίου έως το τέλος του μήνα, προσφέρεται δωρεάν χρόνος ομιλίας 1.500 λεπτών προς όλους τους εθνικούς προορισμούς (κινητά και σταθερά) σε όλους τους πελάτες συμβολαίου κινητής και σταθερής WIND, ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις, καθώς και τους κατόχους καρτοκινητής WIND F2G ή κάρτας Q.

Παράλληλα, η WIND σταματάει τη διαδικασία φραγής εισερχόμενων/εξερχόμενων κλήσεων στις συνδέσεις συμβολαίου μέχρι και το τέλος του μήνα.

Επιπλέον, η WIND Ελλάς ενημερώνει ότι από την πρώτη στιγμή το Εθνικό Κέντρο Διαχείρισης Δικτύου έχει θέσει υπό 24ωρη παρακολούθηση την περιοχή για άμεση αποκατάσταση τυχόν τεχνικών θεμάτων, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί επιτόπια παρέμβαση καθώς, όπως αναφέρει η εταιρία, λειτούργησαν απρόσκοπτα τόσο το δίκτυο κινητής όσο και το δίκτυο σταθερής και Internet της WIND.

Στο ίδιο μήκος κύματος, οι συνδρομητές της Vodafone, συμβολαίου κινητής και καρτοκινητής, που ζουν στη Λέσβο, θα έχουν στη διάθεση τους για χρήση, εώς την επόμενη Τρίτη, 20 Ιουνίου, επιπλέον 1.000 λεπτά ομιλίας προς όλους, 300 SMS προς όλους και 300 MB. 

Παράλληλα, όλοι οι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας θα έχουν στη διάθεση τους 600 λεπτά ομιλίας προς κινητά, για το ίδιο διάστημα.

Τέλος, η Vodafone επίσης διακόπτει τη διαδικασία φραγής εισερχόμενων και εξερχόμενων κλήσεων σε όλες τις συνδέσεις συμβολαίου κινητής και σταθερής για τους κατοίκους του νησιού, για έναν ολόκληρο μήνα.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή