Γήπεδο ΑΕΚ: Eγκρίθηκε υψομετρική μελέτη για δύο ακόμα αδιάνοικτους πεζοδρόμους

Γήπεδο ΑΕΚ: Eγκρίθηκε υψομετρική μελέτη για δύο ακόμα αδιάνοικτους πεζοδρόμους

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην έγκριση της υψομετρικής μελέτης για τους δύο ακόμα αδιάνοικτους πεζοδρόμους δίπλα στο γήπεδο της ΑΕΚ προχώρησε το υπουργείο Υποδομών. Έτσι με τον τρόπο αυτό έκλεισε μια από τις τελευταίες εκκρεμότητες της διαδικασίας των εγκρίσεων, η οποία προηγείται της έκδοσης της οικοδομικής άδειας.

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, προ της εφαρμογής της υψομετρικής μελέτης είναι αναγκαία η σύνταξη οριστικής μελέτης διαμόρφωσης πεζοδρόμων, υδραυλικής μελέτης πεζοδρόμων και η μετεγκατάσταση του χώρου αμαξοστασίου του δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας.

Η έγκριση της μελέτης από το υπουργείο επετράπη με ειδική νομοθετική ρύθμιση προκειμένου να παρακαμφθούν οι αντιρρήσεις του δήμου, που αρνούνταν να γνωμοδοτήσει «μπλοκάροντας» τη διαδικασία. Ωστόσο τα ζητήματα με το δήμο δεν έχουν λήξει, καθώς η μετεγκατάσταση του αμαξοστασίου από το χώρο του άλσους Νέας Φιλαδέλφειας δεν έχει προχωρήσει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή