ΕΡΤ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου

ΕΡΤ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ δημοσίευσε το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Όπως τονίζεται, «οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι υπήκοοι κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να διαθέτουν τίτλους σπουδών πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης της ημεδαπής ή ισότιμους της αλλοδαπής, είτε να είναι πρόσωπα εγνωσμένου κύρους με αποδεδειγμένη διεθνή αναγνώριση του έργου τους»

Ακόμη, αναφέρεται ότι «για την επιλογή του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου θα ληφθούν ιδιαίτερα υπόψη: (α) η εμπειρία στον τομέα των ραδιοτηλεοπτικών, διαδικτυακών ή/και οπτικοακουστικών υπηρεσιών ή/και η εμπειρία σε διοίκηση και οργάνωση δημοσίων οργανισμών ή/και επιχειρήσεων, (β) οι ικανότητες σε θέματα διοίκησης και διεύθυνσης και (γ) η τεκμαιρόμενη από την πείρα τους ικανότητα εργασίας και λήψης σημαντικών αποφάσεων ευθύνης».

Η θητεία του Διευθύνοντος Συμβούλου είναι πενταετής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους αποκλειστικά στο Γενικό Πρωτόκολλο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Φραγκούδη 11 και Αλεξάνδρου Πάντου, Καλλιθέα Αττικής) κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα ως Παρασκευή, ,από τις 8.00 π.μ. ως τις 3.00 μ.μ.). Ως καταληκτική ημερομηνία έχει οριστεί η Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 (ώρα 3:00 μ.μ.).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή