Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας όλο το Σαββατοκύριακο

Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας όλο το Σαββατοκύριακο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αισθητή θα είναι η άνοδος της θερμοκρασίας όλο το Σαββατοκύριακο στη χώρα, με τις ανώτατες τιμές ανά περιοχές να ξεπερνούν τους 35 βαθμούς Κελσίου και να αγγίζουν κατά τόπους ακόμη και τους 38 βαθμούς.

Το θερμόμετρο ανέβει σημαντικά στη Θεσσαλία, ενώ και σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αναμένεται να φτάσει τους 36 βαθμούς. Πιο δροσερό το Σαββατοκύριακο στις νησιωτικές περιοχές.

Γενικά αίθριος καιρός, τις απογευματινές ώρες σποραδικοί όμβροι στα βόρεια κυρίως ορεινά. Η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει ελαφρά, ως προς τις μέγιστες τιμές την Κυριακή.

Στην Αττική θα είναι γενικά αίθριος με τους ανέμους να πνεόυν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 36 βαθμούς Κέλσιου. στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

 Στην Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία: θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς Κέλσιου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή