Εξιχνιάστηκαν δύο δολοφονίες στο κέντρο της Αθήνας

Εξιχνιάστηκαν δύο δολοφονίες στο κέντρο της Αθήνας

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκαν δύο ανθρωποκτονίες  που είχαν διαπραχτεί τον περασμένο Απρίλιο και Ιούνιο στο κέντρο της Αθηνάς.

Συγκεκριμένα, για την πρώτη υπόθεση  που αφορά τη δολοφονία ενός 75χρονου, ως δράστης συνελήφθη 29χρονος Έλληνας.  Όπως προέκυψε από έρευνα, στα τέλη Μαρτίου  ο 29χρονος είχε βρεθεί στο σπίτι του 75χρονου και κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού είχε καταφέρει στον ηλικιωμένο 26 χτυπήματα στο σώμα με μαχαίρι. Ο δράστης φεύγοντας είχε πάρει από το διαμέρισμα ένα κινητό, που αργότερα βρέθηκε στην κατοχή του, και ένα μαχαίρι.

Η δεύτερη υπόθεση αφορά στη δολοφονία 21χρονου Αφγανού που διαπράχθηκε στις  2 Ιουνίου στο κέντρο της Αθήνας. Ο  21χρονος, είχε βρεθεί τραυματισμένος και είχε καταλήξει κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο,. Δράστες είναι δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές, 24 και 26 χρονών οι οποίοι συνελήφθηκαν στη Θεσσαλονίκη, πριν προλάβουν να φύγουν με πλαστά έγγραφα στην Τουρκία.

Όπως προέκυψε από έρευνα, τη μέρα της δολοφονίας συναντήθηκαν με το θύμα και διαπληκτίστηκαν. Ο ένας είχε καταφέρει στον 21χρονο, δύο χτυπήματα με μαχαίρι ενώ ο άλλος κι ο άλλος τον χτυπούσε με μπουνιές. Οι δύο δράστες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή