Αντιεξουσιαστές έσπασαν τράπεζες στην οδό Ακαδημίας

Αντιεξουσιαστές έσπασαν τράπεζες στην οδό Ακαδημίας

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φθορές σε υποκαταστήματα τραπεζών στην περιοχή γύρω από την οδό Ακαδημίας, στο κέντρο της Αθήνας, προκάλεσαν σήμερα ομάδες αναρχικών.

Συγκεκριμένα, έσπασαν τις τζαμαρίες σε  υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται  στη διασταύρωση της οδού Χαριλάου Τρικούπη με την οδό Ακαδημίας και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές σε άλλα δύο καταστήματα τραπεζών στην γύρω περιοχή.

Οι φθορές προκληθήκαν από αναρχικούς σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φυλάκιση του Τάσου Θεοφίλου, ο οποίος είχε συλληφθεί στην Αθήνα ως δράστης της αιματηρής ληστείας σε τράπεζα στην Νάουσα της Πάρου το 2012 και ενόψει της δικαστικής απόφασης για την υπόθεσή, που αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θεοφίλου, είναι αντιμέτωπος με ποινή ισόβιας κάθειρξης αν το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων κάνει δεκτή την πρόταση της εισαγγελέως, που ζήτησε την ενοχή του για όλες τις πράξεις που του αποδίδονται.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή