ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη

nana-karagianni-people-67-2

Μετά από την χρόνια μάχη της με τη νευρική ανορεξία, νεκρή βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας, η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη. 

Η δημοσιογράφος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην Κυψέλη από στενό συγγενή της, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα την αστυνομία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν υπάρχουν ενδείξεις παραβίασης του σπιτιού, ούτε ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις θα ακολουθήσουν ιστολογικές – τοξικολογικές εξετάσεις καθώς επίσης και ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.

Η Νανά Καραγιάννη έπασχε από νευρική ανορεξία από το 2007, ενώ πληροφορίες της αστυνομίας επιβεβαιώνουν ότι η 38χρονη δημοσιογράφος είχε προσφάτως νοσηλευτεί σε νοσοκομείο αλλά είχε λάβει εξιτήριο.

Η ίδια είχε κοινοποιήσει μέσω συνεντεύξεων το πρόβλημά της, προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει κυρίως νεότερα κορίτσια και αγόρια, που στη προσπάθειά τους να αγγίξουν ορισμένα πρότυπα ομορφιάς έκαναν εξαντλητικές δίαιτες.