Πολάκης: Καλύτερα αστοιχείωτος παρά να με στοιχειώνει η απαλλαγή αυτών που είναι στη λίστα Λαγκάρντ

Πολάκης: Καλύτερα αστοιχείωτος παρά να με στοιχειώνει η απαλλαγή αυτών που είναι στη λίστα Λαγκάρντ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την έντονη αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας προκάλεσε η σκληρή απάντηση σε βάρος του από τους δικαστές του ΣτΕ οι οποίοι τον είχαν κατηγορήσει για «αστοιχείωτη κριτική που προσφέρει κακή υπηρεσία στον τόπο και τους πολίτες».

Οπως έγραψε ο Παύλος Πολάκης σε νέα ανάρτησή του στο Facebook «προτιμά να είναι αστοιχείωτος παρά να τον στοιχειώνει το γεγονός ότι απάλλαξε όσους είναι στις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς». Σημειώνει παράλληλα σε ειρωνικό ύφος ότι αντ'αυτού προτιμά την "αμορφωσιά" των πτυχίων του και του λαϊκού περί δικαίου αισθήματος με το οποίο γαλουχήθηκε».

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει ως εξής:

«Καλυτερα αστοιχειωτος(με πτυχιο ιατρικης αθηνων,ειδικευση στη χειρουργικη,εξειδικευση στη μεθ,5 χρονια δημαρχιακης θητειας,το μεγαλυτερο σχολειο σε αλλες πεντε επιστημες ) ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΛΛΑΞΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ,ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ κλπ στο ονομα των "δικαιοκρατικων εγγυησεων και της ισονομιας"!!!!!!!!!!!!! Αν αυτο ειναι "εξελιξη του νομικου πολιτισμου", προτιμω την "αμορφωσια" των παραπανω πτυχιων μου και του λαικου περι δικαιου αισθηματος με το οποιο γαλουχηθηκα.ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ "ΑΛΛΕΣ" ΣΠΟΥΔΕΣ….

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή