Υπέρ της μεταβίβασης σε Μαρινάκη οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ

Υπέρ της μεταβίβασης σε Μαρινάκη οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπέρ της μεταβίβασης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη στον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος υπερθεμάτισε στη διαδικασία πλειστηριασμού, τάχθηκαν οι εργαζόμενοι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο Πρωτοδικείο της Αθήνας (τμήμα εκούσιας διαδικασίας) της αίτησης για την επικύρωση της μεταβίβασης του ΔΟΛ με βάση το αποτέλεσμα της διαδικασίας του πλειστηριασμού, από την οποία ανακηρύχθηκε ως υπερθεματιστής.

«Οποιαδήποτε άλλη επιλογή οδηγεί την εταιρεία σε πτώχευση που είναι  ό,τι χειρότερο για τους εργαζόμενους», τόνισαν στην πρόσθετη παρέμβαση που άσκησαν οι εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΙΤ, ΕΤΙΤΑ), καθώς και εργαζόμενοι του Οργανισμού.

Στη διάρκεια της δίκης, άσκησε ξεχωριστή παρέμβαση η εταιρεία DIMERA συμφερόντων του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη που αντιτίθεται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας υπέρ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πριν το τέλος της διαδικασίας ο εκπρόσωπος της εταιρείας που έχει αναλάβει την ειδική διαχείριση,  Γ. Αγγελίδης, αναφερόμενος προς την πρόεδρο του δικαστηρίου κ. Ελενα Πεδιαδίτη, επισήμανε ότι «επειδή υπάρχει μεγάλη δυσχέρεια για την καταβολή μισθών των εργαζομένων στον ΔΟΛ είναι αναγκαίο να εκδοθεί το ταχύτερο δυνατό η απόφαση ώστε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και ο νέος ιδιοκτήτης να αναλάβει τις υποχρεώσεις τους έναντι των εργαζομένων».

Η δικαστική λειτουργός αφού άκουσε τους πληρεξούσιους δικηγόρους όλων των διαδίκων επιφυλάχθηκε να εκδώσει την απόφασή της για τον ΔΟΛ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή