ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με φέρετρο υποδέχτηκαν τον Τσίπρα συνδικαλιστές της ΔΕΗ

32748652835

Συνδικαλιστές της ΔΕΗ υποδέχτηκαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα Κοζάνης,  κρατώντας φέρετρο και κηδειόχαρτα στα χέρια. 

Οπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, τα μέλη του Σωματείου Εργαζομένων στη ΔΕΗ «Σπάρτακος», διαμαρτύρονται έξω από το εκθεσιακό κέντρο με σύνθημα: «παρουσία του πρωθυπουργού "θάβεται" σήμερα η ΔΕΗ, η περιοχή και κάθε αναπτυξιακή προοπτική».

me-feretro-ypodechtikan-ton-tsipra-syndikalistes-tis-dei0

me-feretro-ypodechtikan-ton-tsipra-syndikalistes-tis-dei1

«Οι εργαζόμενοι της Δ.Ε.Η., όπως και όλοι οι πολίτες, ζητούν αξιοπιστία από τον πολιτικό κόσμο.  Γι' αυτό όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε τις μονάδες της Δ.Ε.Η. στο Αμύνταιο έγινε δεκτός με σεβασμό και είχε ουσιαστικό διάλογο μαζί τους για τα προβλήματα και τις λύσεις που προτείνει. Αυτό ίσχυσε και όταν οι απόψεις τους ήταν διαφορετικές. Αντιθέτως, ο  κ. Τσίπρας που έχει εξαπατήσει την κοινωνία με ψέματα, δεν γίνεται πλέον αποδεκτός ως συνομιλητής. Απομονώνεται από τους πολίτες και αντιδρά με αυταρχισμό. Εισπράττει τα επίχειρα της αναξιόπιστης πολιτικής του», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία.