Σενάρια αντεκδίκησης πίσω από τη δολοφονία στον Γέρακα

Σενάρια αντεκδίκησης πίσω από τη δολοφονία στον Γέρακα

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τουλάχιστον τρεις πυροβολισμούς δέχθηκε το θύμα της δολοφονίας που βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε αυτοκίνητο στη συμβολή των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων στον Γέρακα.

Το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και την ωμοπλάτη, ενώ στο σημείο δεν έχουν βρεθεί κάλυκες αλλά μια βολίδα, συνεπώς εικάζεται ότι για τη δολοφονία χρησιμοποιήθηκε περίστροφο το οποίο ήταν διαμετρήματος εννέα χιλιοστών.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία ο άνδρας δέχθηκε τους πυροβολισμούς τη στιγμή που έμπαινε στο αμάξι, ενώ όλα δείχνουν πως πρόκειται για υπόθεση αντεκδίκησης, καθώς το θύμα είναι o πατέρας νεαρού που είχε κατηγορηθεί για την υπόθεση δολοφονίας του 20χρονου σπουδαστή Θ. Γαλαζούλα τον Μάιο του 2016.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα του Θ. Γαλαζούλα είχε βρεθεί πριν από μερικούς μήνες σε θαμνώδη έκταση στην περιοχή του Αγίου Πέτρου Πεντέλης. Τα ίχνη του άτυχου νεαρού είχαν χαθεί στις 8 Μαΐου και η εξαφάνισή του είχε καταγγελθεί δύο ημέρες αργότερα, στις 10 Μαΐου στο Α.Τ. Γλυκών Νερών. Δέκα μέρες αργότερα, το πτώμα του είχε εντοπίσει σε προχωρημένη σήψη περιπατητής και είχε ειδοποιήσει αστυνομία και ΕΚΑΒ.

Για την υπόθεση είχαν καταθέσει στο τμήμα ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής περισσότερα από 100 άτομα και τελικά είχε συλληφθεί ως δολοφόνος ένας νεαρός.

Μάλιστα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αφορμή για τη δολοφονία του νεαρού σπουδαστή ήταν διαφορές του με τον δράστη για υπόθεση διακίνησης ινδικής κάνναβης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή