115 τραυματίες – Οι 7 μεταφέρθηκαν σε Αθήνα και Ηράκλειο

115 τραυματίες – Οι 7 μεταφέρθηκαν σε Αθήνα και Ηράκλειο

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

115 τραυματίες μεταφέρθηκαν σύνολο στο νοσοκομείο της Κω, μετά τον φονικό σεισμό των 6,4 – 6,6 Ρίχτερ. Από τους 115 οι 103 έφυγαν περίπου μία ώρα αφότου εξετάστηκαν.

Από τους 12 εναπομείναντες οι 5 παρέμειναν στο νοσοκομείο της Κω, το οποίο τέθηκε άμεσα από το ΕΚΕΠΥ σε κατάσταση μέγιστης δυνατής λειτουργικής κατάστασης, αν και ήδη το πρσωπικό είχε σπεύσι οικιοθελώς. 

Από τους υπόλοιπους 7, οι 4 διεκομίσθησαν με στρατιωτικό ελικόπτερο Σινούκ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηράκλειου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για δυο αλλοδαπούς, ο ένας ακρωτηριασμένος και ο άλλος με εγκεφαλική αιμορραγία. Ακόμα είναι ένας Ελληνας με κατάγματα στο πρόσωπο (γνάθο και κόγχες) και μία ακόμα γυναίκα. 

Στο Θριάσιο στην Αθήνα μεταφέρθηκαν 3 τραυματίες. Ο ένας εξ αυτών Ελληνας με κάταγμα στο μηρό, μία Σκανδιναβή με κάταγμα στο ισχίο  και ένας Αλβανός με κάταγμα στην σπονδυλική στήλη. 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή