Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Ηλεία, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

Σε εξέλιξη πυρκαγιές σε Ηλεία, Ζάκυνθο και Κέρκυρα

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Λουτσες Κέρκυρας. Στην περιοχή επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 18 οχήματα, 20 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ένα αεροσκάφη καναντέρ και τρία αεροσκάφη τύπου πεζετέλ.

Την ίδια ώρα, πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην περιοχή Αι Λιάς Γρύλλου στα Κρέστενα Ηλείας, ενώ για την κατάσβεσή της επιχειρούν 34 πυροσβέστες με 16 οχήματα, 14 άτομα πεζοπόρο τμήμα, δύο αεροσκάφη καναντέρ και τέσσερα αεροσκάφη πεζετέλ.

Πυρκαγιά έχει εκδηλωθεί και σε δασική έκταση στην περιοχή Λαγόποδο Ζακύνθου. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, τρία οχήματα του δήμου και τέσσερα αεροσκάφη Πεζετέλ.

Εξάλλου, φωτιά ξέσπασε και στο χωριό Μαχαιράδο στην θέση «Καταλούπο» στη Ζάκυνθο. Στο σημείο έχουν σπεύσει 10 πυροσβέστες και 5 οχήματα, που δίνουν μάχη με τις φλόγες. Από την πυρκαγιά στο Μαχαιράδο δεν κινδυνεύουν κατοικημένες περιοχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή