Hράκλειο: Νεκρός εντοπίστηκε 67χρονος στην περιοχή Καμίνια

Hράκλειο: Νεκρός εντοπίστηκε 67χρονος στην περιοχή Καμίνια

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός εντοπίστηκε σήμερα 67χρονος άνδρας στην περιοχή Καμίνια Ηρακλείου. 

Ο άνδρας είχε φύγει από το σπίτι του το πρωί της Παρασκευής και αργά το βράδυ οι οικείοι του ενημέρωσαν την αστυνομία ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το πτώμα του εντόπισε αρχικά μία γυναίκα, η οποία ενημέρωσε τους γείτονες, οι οποίοι στη συνέχεια κάλεσαν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε στην άκρη του πεζοδρομίου χωρίς παπούτσια και βρεγμένος, γεγονός που προβληματίζει τις αρχές, οι οποίες ωστόσο αναμένουν ακόμη το αποτέλεσμα της νεκροψίας, το οποίο θα βγει την ερχόμενη Δευτέρα.

Λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που εντοπίστηκε ο νεκρός άνδρας βρέθηκε και το αυτοκίνητο του, το οποίο και εξετάζεται από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Λόγω του ότι ο άνδρας είχε αναφέρει το πρωί της Παρασκευής ότι θα πήγαινε για ψάρεμα, οι αστυνομικοί εξετάζουν ο εάν είχε χρησιμοποιήσει ή όχι το Ι.Χ αυτοκίνητο του.

Οι έρευνες των Αρχών είναι σε εξέλιξη, απαντήσεις όμως θα δοθούν επίσημα από το αποτέλεσμα που θα ανακοινώσει ο ιατροδικαστής.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή