Συλλήψεις σε Ζάκυνθο και Κρήτη για παράνομη πώληση «αερίου γέλιου»

Συλλήψεις σε Ζάκυνθο και Κρήτη για παράνομη πώληση «αερίου γέλιου»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου,οδηγήθηκαν δυο ακόμη άτομα που συνελήφθησαν χθες, στον Λαγανά Ζακύνθου, ηλικίας 60 και 58 ετών, για παράνομη πώληση συσκευασιών με αέριο γέλιου, στο πλαίσιο του σχεδιασμού για την αστυνόμευση των τουριστικών περιοχών των νησιών του Ιονίου.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 661 αμπούλες με αέριο γέλιου.

Ειδικότερα,  στην πρώτη περίπτωση, έπειτα από αστυνομικό έλεγχο που έγινε στο κατάστημα λιανικής διάθεσης τροφίμων, ιδιοκτησίας του 60χρονου Έλληνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 300 αμπούλες αερίου.

Στην δεύτερη περίπτωση δε, οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Ζακύνθου, βρήκαν και κατάσχεσαν σε κατάστημα ιδιοκτησίας 58χρονου Έλληνα, 341 αμπούλες αερίου γέλιου.

Σε βάρος των εμπλεκομένων σχηματίσθηκαν αντίστοιχες δικογραφίες για το αδίκημα της νοθείας τροφίμων.

Ομοίως, για παράνομη πώληση του αέριου συνελήφθη και μία 24χρονη αλλοδαπή στο Ηράκλειο Κρήτης, της οποίας κατασχέθηκαν 13 αμπούλες και ένα μεταλλικό αντικείμενο που είχε στην κατοχή της. Το τελευταίο διάστημα, στο σύνολο των τουριστικών περιοχών της Κρήτης, αστυνομικοί πραγματοποιούν συνεχείς ελέγχους για παράνομη πώληση συσκευασιών (αμπούλες- φιαλίδια, μπαλόνια και άλλα), με αέριο γέλιου.

Σήμερα, μεταμεσονύχτιες ώρες στο δήμο Χερσονήσου, εντοπίστηκε η συγκεκριμένη γυναίκα να διαθέτει προς πώληση συνολικά δεκατρείς (13) αμπούλες – φιαλίδια με αέριο γέλιου, τα οποία τροφοδοτούσε μέσα σε λαστιχένια μπαλόνια με μεταλλικό αντικείμενο.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ) 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή