Με λεωφορεία οι μετακινήσεις στο τμήμα Λειανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος μετά τον εκτροχιασμό τρένου

Με λεωφορεία οι μετακινήσεις στο τμήμα Λειανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος μετά τον εκτροχιασμό τρένου

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μετεπιβίβαση σε λεωφορεία πραγματοποιούνται οι μετακινήσεις των επιβατών στο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής Λειανοκλάδι – Παλαιοφάρσαλος και αντίστροφα, καθώς η κυκλοφορία των τρένων έχει διακοπεί προσωρινά, μετά τον εκτροχιασμό εμπορικού τρένου που κινούνταν με πολύ μικρή ταχύτητα στην περιοχή Καλλιπεύκη Δομοκού.

Σε ανακοίνωσή της η ΤΡΑΙΝΟΣΕ επισήμανε ότι ο εκτροχιασμός συνέβη για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Επίσης, σημείωσε πως στο τμήμα όπου συνέβη ο εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας, η γραμμή είναι μονή και διασχίζει δύσβατες ορεινές περιοχές.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει συνεργεία του ΟΣΕ, της ΕΕΣΣΤΥ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, προκειμένου να αποκαταστήσουν την ομαλή λειτουργία της κυκλοφορίας. Με επόμενη ανακοίνωση της, εντός της ημέρας, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα ενημερώσει για την πορεία της αποκατάστασης των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στη σιδηροδρομική γραμμή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή